`·.¸¸.·´´¯`··._.· vs-03-dhw `·.¸¸.·´´¯`··._.·

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu, nu e ok ;). Sa iti spun si de ce...esti pe un forum public si are dreptul oricine la o parere iar daca ti-ai deschis topic decat sa primesti laude, te-ai inselat...daca vrei sa nu mai comenteze nimeni, nu te mai "lauda" ca orbesti participantii la trafic sau alte alea. E o vorba ce tie nu-ti place, altuia nu-i face si cred ca nici tie nu iti convine cand te orbeste cineva care vine din sens opus
    Y!M: alexut.style

Comment

• Originally posted by 191ZUZ View Post
      Din ciclul "daca ala e prost, hai sa fiu si eu". Mentalitate...cu vorbele astea ai spus tot, deaia a ajuns tara asta cum a ajuns
      am zis eu ca ma astept numai la laude ? ) nu ai citit bine ;) doar ca nu accept sa apari tu si sa-mi zici ca sunt prost , ok ? am venit eu la tine si ti-am zis ca esti prost? si :
      1)farurile raman asa , orice ai zice , ca sa fie clar
      2)daca mai ai ceva de comentat zi de masina si atat
      3) cand va vad pe voi fara xenon , mi le reglez la service ,
      Last edited by user2000; 19 December 2011, 11:19.

Comment

• Nici tu nu ai citit bine. Te-am facut eu PROST ? Daca nu observi ala e un citat, iar in al 2-lea rand daca te simti e strict parerea ta, eu nu am jignit pe nimeni. Nu am specificat x e prost sau y e tampit...Bun, farurile raman asa nu ti-am cerut eu sa le schimbi stai linistit dar gandeste-te ca poate il orbesti pe unu din fata si ala trage de volan spre tine ;) sau trage si intra in sant si il ai pe constiinta dupaia

Legat de punctul 3 al tau fara xenon . In primul rand am bi-xenon nu xenon iar in al 2-lea rand e bi-xenon in LUPE nu in far stock cu oglinda. Ti-am spus, te mai documentezi si vorbim dupa care e diferenta intre lupa si oglinda ca pe aia cu xenon in far stock avem toti boala pe ei stai linistit

Comment

• ai zis asa " Din ciclul "daca ala e prost, hai sa fiu si eu"." ai uitat ce ai scris ?

Comment

• Iar tu ai spus "pai eu ma intalnesc non stop , de aia le-am ridicat si eu" faceam referire la asta. Ti-am spus nu te-am facut personal. Vroiai sa iti zic "daca ala se arunca in cap hai s-a ma arunc si eu" ? Ok spune-i cum vrei tu...nu mi-a venit asta in cap atunci

Comment

• Originally posted by user2000 View Post
              farurile sunt bune asa cum sunt ;) in poza aia se vade asa pentru ca masina era cu rotile din spate mai jos decat cele din fata si bateau in tabla , si lumina mai tare , deci cred ca o sa tai buza , dar de ce sa am nevoie de cheder ? nu bara e stramba !!! , ci muchia de acolo e mai stramba ca in rest

Deci ,

Bara este stramba in zona marcata de mine. Daca nu ai ochiul format sa vezi ca nu are aceeasi linie in partea de jos mai intreaba si alti colegi. Eu vand si montez astfel de ornamente. Daca vrei sa vezi la ce cheder ma refer cauta la mine la My Ride sau la Dada si ai sa vezi despre ce este vorba.
              Am refuzat sa montez difuzoare pe bari strambe deoarece se vede ca un r---t intins.

Uite despre ce cheder vorbesc si cum trebuie sa pice pe o masina.
              Attached Files
              Last edited by cosmindan; 19 December 2011, 20:13.
              real power..... diesel power by

Comment

• am inteles multumesc , acolo eram intr-o parte si bara cum e putin bombata ... am sa mai fac poze ;)
                @191ZUZ: data viitoare sa-ti vina in cap ;) ca eu nu te-am jicnit cu nimic , sau daca am facut-o si nu-mi mai aduc aminte , imi cer scuze, dar nu cred ca e cazul sa-mi cer eu scuze

Comment

• Mai multa cearta decat modificari !!
                  Fiecare face ce vrea cu masina lui.
                  Eventual faceti un topic cu "vorbe de duh"sa nu fiti off topic la My ride!
                  Tinc fest !!

Comment

• in sfarsit un om cum trebuie ... eu am vrut sa se stearga posturile off ... mutumesc de aprecieri

Comment

• Craciun Fericit ! si tot ce va doriti , renul rudolf a facut o magie si cand i-am pus nasul , a inceput sa ninga
                      Attached Files

Comment

• masina... e ok mai trebuie muncit la ea , jante ar pica bine , am vazut ca ai vrut sa-ti iei , asta e , probleme apar mereu , poate ai noroc in viitor , poate o bara de mcv s-ar potrivi bine , daca iti place si tie , bineinteles , pacat ca nu poti sa-mi raspunzi , apropos de ce ai luat ban ? () am uitat ca nu poti sa-mi raspunzi, oricum faci cum vrei )
                        off: ce aveti cu omul ? el poate vinde ce vrea , din ce am inteles el a vandut niste amortizoare date jos de pe masina , trebuia sa stiti ca pe la 60k amortizorul e cam dus si cine l-a cumparat trebuia sa stie ca nu e ca nou , la 55k ... nu stiu ce sa zic ... te-ai zgarcit la 50 de lei , si acum ai iesit mai scump treaba voastra cum faceti, sper sa va impacati si Sarbatori Fericite la toata lumea !!!!

Comment

• Multumesc frumos! bara de mcv este scumpa si ...ban ... nu mai conteaza nu se va mai intampla, cat timp am fost in vacanta , mi-am ridicat bara si au disparut gaurile de la far si mi-am taiat marginea de la difuzor , a mai ramas o singura cuta ,dar sper sa se retraga in timp. Voi incerca sa pun un cheder de la termopan , asa cum m-au sfatuit colegii de mai sus
                          Attached Files

Comment

• cum ai reusit sa dispara gaurile de la far ca as vrea sa fac si eu.

Comment

• Nu cred ca vor disparea "cutele" alea daca pui chederul respectiv. Am si eu cheder pus acolo unde spui tu...si tot mi-au ramas 2-3 cute. Asta se datoreaza faptului ca este stramb spoilerul
                              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Multumesc de raspuns ! ... putin stramb cred ca e
                                @cosmin83 :Salut ! am ridicat bara , am pus niste distantiere din cauciuc de 2 cm grosime si am prins-o in pozitia aia cu holsurub (in spatele numarului) cum a facut cristi tutorial aici

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google